Nieuwe ‘Miss Fortune Falls’ attractie voor Disney’s Typhoon Lagoon in 2017

In het voorjaar van 2017 zal Disney’s Typhoon Lagoon de nieuwe attractie Miss Fortune Falls openen!

Miss Fortune Falls zal een familiale rafting attractie zijn die de bezoekers meeneemt op een reis door het verleden van de legendarische Captain Mary Oceaneer. De legende wil dat Captain Oceaneer, een heldin die steeds op zoek was naar schatten, reisde over de zee om zo unieke kunstvoorwerpen te verzamelen tot ze een aantal jaren geleden door een hevige storm strandde op Typhoon Lagoon.

Aan boord van de naar schatten gethematiseerde vlotten zullen gasten naar de top klimmen alvorens ze zich in een wildwateravontuur storten waar ze een aantal schatten uit de hele wereld die kapitein Oceaneer verzameld heeft.

Met een ritduur van twee minuten, zal Miss Fortune Falls behoren tot één van de langste attracties van beide Disney waterparken.