Nieuw voor Disney California Adventure Park: Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT!

Op de San Diego Comic-Con heeft Kevin Feige, president van Marvel Studios, bekend gemaakt dat er een Guardians of the Galaxy attractie komt naar Disney California Adventure Park. In de zomer van 2017 zullen gasten midden in de actie van deze films terecht komen.

 

Zeer diep in een fort worden de Guardians of the Galaxy vastgehouden door Taneleer Tivan aka The Collector, ze zitten vast in een glazen kooi. Maar Rocket, de wasbeer uit Guardians of the Galaxy is erin geslaagd uit zijn glazen kooi te ontsnappen. Gasten vergezellen hem op zijn chaotische en grappige pogingen om het fort te verlaten.

De nieuwe attractie pas perfect binnen het idee om meer superhelden in de Disney parken te krijgen, deze attractie is dan ook een 1ste stap in die richting. Jammer genoeg is dit wel ten koste van de Tower of Terror attractie. Deze zal immers begin 2017 sluiten om te worden omgetoverd naar een Guardians of the Galaxy gebouw. De attractie zou tegen de zomer open moeten zijn.

Voorlopig blijft de Tower of Terror attractie in Disneyland Parijs gewoon dezelfde, er zijn geen plannen voor een her thematisering

 

Bron:  Disneyparks.Disney.Go

Foto : Disneyparks.Disney.Go