Krampus wordt de nieuwe maze tijdens Halloween in de Univeral parken

Een volledig nieuwe maze wordt geopend tijdens het Halloween event van dit jaar in de Universal Studios. De maze wordt gebaseerd op de film Krampus.

 

Krampus zal tot leven komen in Universal Studios Hollywood en het Universal Orlando Resort. Deze duistere Kerstmis legende zal vanaf 16 september te beleven zijn tijdens het halloween evenement.

De creatieve bedenkers van één van de extreemste halloween evenementen laten dit jaar de wraak van Krampus los, een Kerst horrorfiguur uit de gelijknamige films die geproduceerd werd door Legendary Pictures en Universal Pictures.

De ijzig dode winter zal de locatie vormen waar op een kille donkere kerstavond de antropomorf ‘half mens, half geit’ Krampus, de kerstsfeer zal terroriseren. In scènes die zo uit de film komen, zullen bezoekers door het huis wandelen van de gestoorde familie Engel. In dat huis ontmoeten ze de geest van Krampus, de donkere kant van de kerstman en zijn donkere elfen, enge peperkoeken mannen  die er voor zorgen dat de familie moet vechten om te overleven.