Fotoalbum: Plopsaland De Panne – F.C. De Kampioenen fandag – Nacht Van De Abonnees

Op 9 juli werden de Kampioenen in Plopsaland De Panne verwacht voor een heuse fandag. Tijdens de dag kon je in het Kampioenen café op de foto met je favoriete acteur, maar kon je ook het geluk hebben samen met hen in een attractie te zitten. Op deze dag werden ook de abonnees in de watten gelegd tijdens de Nacht van de Abonnees. Speciaal voor deze nacht werd er heel wat entertainment voorzien.

In de Kermiszone kon men genieten van het Wiener Circus, die acts opvoerden, bij het Kasteel van Samson kon je line dansers aan het werk zien en in de Ploptuin dansten flamingo’s op zwoele beats. Op het dorpsplein zorgde Sven Ornelis voor een super fout sfeertje tijdens zijn DJ-sets en gaven Samson en Gert een geweldig rock optreden.

De dag werd afgesloten met een knallend vuurwerk.