Dollywood’s Splash Country kondigt bouw nieuw glijbanencomplex aan

 

Screen shot 2016-08-16 at 6.02.36 PM

Dollywood’s Splash Country opent in 2017 een volledig nieuw glijbaancomplex, waar je met zes personen kan racen tegen elkaar. Deze toevoeging zal ongeveer 2 miljoen euro kosten en komt te liggen tegen het Big River paviljoen.

 

De nieuwe attractie zal zes personen de kans geven om tegen elkaar te gaan racen, hiervoor nemen ze plaats op een matje en scheuren ze aan hoge snelheid door de bochten en over heuveltjes. De toren wordt ongeveer 17 meter hoog en 90 meter lang.

Dollywood’s Splash Country General Manager Mike Brown vertelt: “TailSpin Racer is een geweldige aanwinst voor het park, onze bezoekers gaan ervan houden. We zijn steeds op zoek naar glijbanen en attracties om toe te voegen in ons park, die een glimlach op het gezicht van onze gasten tovert. Ik weet zeker dat heel wat bezoekers hun familie en vrienden zullen uitdagen om tegen elkaar te racen.”

 

 

Bron en foto: Dollywood’s Splash Country