Spongebob gaat voor een tweede verblijf aan de Belgische kust

Nickelodeon’s SpongeBob SquarePants heeft een tweede verblijf gevonden aan de kust, in SEA LIFE Blankenberge om precies te zijn. Hij zal op 14 juli zijn thuishaven Bikinibroek tijdelijk verlaten om intrek nemen in zijn vakantie-ananas aan de prachtige Belgische Kust.

De tekenfilmfiguur zal om 18 uur zijn verblijf onthullen in de nieuwe tijdelijke tentoonstelling CLAWS. De Heremietkreeft zal de nieuwe buurman zijn van SpongeBob’s huisdier (Gerrit de Slak). SpongeBob heeft beloofd hélemaal te ontspannen en geen krabburgers te maken van zijn buren (Japanse spinkrab, regenboogkrab,…).

Na de onthulling is er tot 21 uur de tijd om te dansen op de deuntjes van de goedlachse vierkante gele zeespons, kleurplaten te vullen, een unieke foto te maken en fantastische prijzen te winnen.

Meer informatie over het evenement op: https://www.visitsealife.com/blankenberge/summeratsealife/ Dit evenement is voor iedereen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs.

Kijk voor meer informatie over SpongeBob Squarepants op http://www.nickelodeon.be/shows/474-spongebob