14.000 Plopsa-abonnees gaan uit de bol tijdens exclusieve avondopening

De tweede editie van de Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne was opnieuw een schot in de roos. Maar liefst 14.000 van de 90.000 abonnees woonden de festiviteiten bij.

 

Voor het tweede jaar op rij organiseerde Plopsa een exclusieve avondopening voor haar abonnees. De avond ging van start met een steronthulling van Sven Ornelis op de ‘Story Walk of Fame’ aan het Plopsa Theater. Na deze warme verwelkoming bracht hij de sfeer meteen tot een hoogtepunt met een DJ-set waarmee hij alle bezoekers meteen in feeststemming bracht. Vervolgens gaven Samson & Gert het beste van zichzelf tijdens een daverende Rock Show waarin ze hun grootste hits van de afgelopen 26 jaar zongen. Ook de attracties waren geopend en op diverse locaties in het park konden bezoekers van verbluffende animatie genieten. Nadat de Plopsa Parade met alle figuren doorheen het park trok, werd de avond volwaardig afgesloten met een adembenemend vuurwerkspektakel.

“We hebben het succes van Plopsa in eerste plaats te danken aan onze bezoekers.”, legt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, het concept uit. “Daarom hebben we onze belofte van vorig jaar, om onze trouwste Plopsa-fans jaarlijks met een exclusief evenement te verwennen, opnieuw waargemaakt in de vorm van de Nacht van de Abonnees.”