EuroPark opent twee vrije val torens

Het Franse EuroPark, gelegen in Vias heeft twee vrije val torens gebouwd. Het park breidt hiermee haar thrill aanbod uit. De torens werden gebouwd door S&S Worldwide. Beiden kregen ze opvallende verlichting, aangezien EuroPark enkel tijdens de avond geopend is.

Het Franse pretpark opent dit jaar twee vrije val torens. De torens zijn gebouwd door S&S Worldwide. Men koos bewust voor twee verschillende types.

De eerste toren is een Space Shot waarbij je omhoog wordt gelanceerd. Deze is vergelijkbaar met het exemplaar in Walibi Holland. De tweede toren is een Turbo Drop. Bij dit type neemt de attractie je eerst rustig mee naar boven. Eenmaal boven wordt je naar pijlsnel naar beneden gelanceerd, wat een sterker val-effect creëert.

 

 

Behalve de vrije val torens krijgt het park nog drie andere nieuwigheden. De eerste is een FreeFall 18 , bij deze attractie spring je in vrije val vanop een platform rechtstreeks op een luchtkussen.
Bij Slingshot, de tweede attractie, wordt je in een harnas aan een kabel gehangen, die je vervolgens in een vrij val beweging doet zweven.  De laatste nieuwigheid is de ‘Dark Zone’, het betreft hier een spookhuis.

 

EuroPark is geopend van 20 juni tot 7 september telkens van 20.00 uur tot 01.00 uur.

 

Foto’s: EuroPark