Het landelijk bekende Verkeerspark in Assen komt terug!

Begin dit jaar werd een drone filmpje nog landelijk nieuws waarop te zien was hoe het Verkeerspark eruit zag na een aantal jaren te zijn gesloten. Gelukkig zijn de originele trapauto’s in goede conditie bewaard en worden ze de komende maanden vakkundig gerenoveerd. In het najaar zal gestart worden met de aanleg ervan zodat in het volgende seizoen kinderen weer educatief kunnen spelen.

Het verkeerspark was uniek in Nederland, wie heeft er niet als kind verkeersles gehad in de authentieke trapauto’s. De vraag was zo groot om het park weer te openen dat eigenaar Herman Jasper investeerders heeft gezocht om het te kunnen realiseren.

 Jasper is ook eigenaar van Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Dit park maakt ook onderdeel van de deal uit. Henri Frijlink en Jeroen Kolhoff, eigenaren van de Bikkel Groep (één van Noord Nederlands grootste detacheringsbureaus in vaktechnisch personeel), zijn blij met de overname van het attractiepark en het concept van het Verkeerspark. Beide parken zullen worden geïntegreerd in Appelscha aangezien de grond in Assen een andere bestemming gaat krijgen. De eerste schetsen voor het verkeerspark in Appelscha zijn al gemaakt en worden nog verder uitgewerkt.

 De Bikkel Groep is met name op zoek naar mogelijkheden om te investeren waarbij er ook mogelijkheden zijn om medewerkers te kunnen inzetten in de winterperioden. De overname van Duinen Zathe en het concept Verkeerspark Assen past dan ook naadloos in deze filosofie.

Op dit moment zijn de werkzaamheden van het verder perfectioneren van het park al begonnen. De nieuwe eigenaren zijn over gestapt op de all-inclusive formule zodat je als gezin exact weet waar je aan toe bent. Daarnaast is er gekozen, in tegenstelling tot andere all-inclusive pretparken, voor kwalitatief goede snacks maar ook voor broodjes en fruit. Gezondheid, kwaliteit, plezier en educatie vormen hierbij een perfecte combinatie.

Duinen Zathe is een overzichtelijk park en is ruim van opzet waardoor ook op drukkere dagen er geen of korte wachtrijen zijn. De komende maanden wordt er ook gekeken naar uitbreidingen als slechtweer/winterweer oplossingen zodat er altijd plezier geboden kan worden.

bron: Bikkel Groep