ErotikaLand wordt het eerste pretpark ter wereld dat draait rond seks

Het eerste pretpark ter wereld met als thema “seks” is voorgesteld aan het grote publiek. ErotikaLand moet tegen 2018 openen in Brazilië en zal een investering betekenen van ruim 20 miljoen euro.

In ErotikaLand zal alles draaien rond seks, wie binnen wil moet minstens 18 jaar oud zijn. Het pretpark zal gebouwd worden in Piracicaba nabij Sao Paulo, de hoofdstad van Brazilië, en wordt het eerste sekspretpark ter wereld.

 

Attracties:

De attracties zullen niets aan de verbeelding overlaten en moeten de bezoekers dusdanig opwinden. Een “trein van plezier”, een 7D-cinema inclusief vibrerende zitjes en een seksspeeltuin worden de smaakmakers van het park. Verder zal er ook een reuzenrad gebouwd worden met geblindeerde ruiten, zodat de inzittenden naar buiten kunnen kijken zonder zelf gezien te worden. Botsauto’s in de vorm van een penis worden eveneens voorzien.

In het nudistenzwembad zal je naakt kunnen zwemmen, waterglijbanen worden ook voorzien. Ook komt er een erotisch museum waar je alles te weten kan komen over seks en de geschiedenis er van. Dit museum krijgt ook een permanente tentoonstelling zoals Loveland in Zuid-Korea waar erotische kunst te bewonderen zal zijn.

 

Eten:

In het restaurant van het park zal uitsluitend libidoverhogende versnaperingen te verkrijgen zijn, waardoor iedereen in de juiste stemming geraakt. Welke producten dit juist zullen worden, is nog niet bekend.

 

Verboden:

Ondanks dat er alles aan gedaan zal worden opdat de bezoekers veel zin zullen krijgen, zal seks verboden worden in het park. Het park heeft vooral de bedoeling om op een moderne manier met seksualiteit om te gaan en mag niet vulgair worden. Wie zich echt niet meer kan inhouden kan terecht in de speciaal voorziene hotels van het park. Vanuit het park zal het gebruik van condooms sterk gepromoot worden, “het moet ten slotte altijd veilig blijven”. “Dit zal geen plaats zijn voor nonnen,” zegt zakenman Mauro Morata. “Maar we willen er ook geen Sodom en Gomorra van maken.” (Sodom en Gomorra zijn verwoeste steden uit de Bijbel en de Koran).

 

Investeringen:

Tegenstanders van het park vrezen dat de nieuwe toeristische attractie veel losbandige bezoekers zal aantrekken. Maar de investeerders zijn niet van plan om het project stop te zetten. “Wij geloven dat het pretpark een gezonde benadering van seks en seksualiteit zal bevorderen.” Voor het park is een investering van ruim 20 miljoen euro nodig en zal 250 jobs opleveren. De toegangsprijs van het park wordt niet goedkoop. Nieuwsgierigen zullen 87 euro moeten betalen om het park binnen te mogen. De hoge toegangsprijs moet vooral het ‘verkeerde’ volk buiten houden.

13153321_10208676640820858_1038654709_n

Bronnen: Softlove, New York Times, Thrillgeek, Businessinsider, HLN, Het Nieuwsblad

Foto: Softlove