Erlebnispark Tripsdrill onthult nieuwe attractie voor 2016

Het Duitse pretpark Erlebnispark Tripsdrill heeft onthuld wat de nieuwe attractie voor 2016 zal worden. Tripsdrill zal een interactieve attractie openen waarbij de bezoekers in een soort motorfiets met zijspan zitten die ze zelf kunnen laten bewegen.

 

Een maand geleden geraakte al bekend dat het park een nieuwe attractie zou openen, nu weten we dus ook wat. De nieuwe attractie wordt gemaakt door fabrikant Technical Park en is van het model “Mini Apollo”.

In de acht gondels van de attractie kunnen telkens twee personen plaats nemen. Hierdoor kunnen 16 personen tegelijk een ritje maken met de motors. De gondels zijn ontworpen in de vorm van een motorfiets met aanhangwagen. Motorgeluiden zullen tijdens de rit te horen zijn om het gevoel van motorrijden te versterken. Daarnaast kunnen de gondels tot op 3,3 meter boven de grond worden gebracht en een maximale hoek van 80 graden. Dit kunnen de inzittende zelf bepalen.

Het wordt ook een heuse familie attracties want kinderen kunnen er al in met een lengte vanaf 90 centimeter. De naam van de nieuwe attractie is echter nog niet bekend. Erlebnispark Tripsdrill roept de fans op Facebook al om een gokje te wagen.

De nieuwe attractie komt te liggen tussen de gelanceerde achtbaan Karacho en de houten achtbaan Mammut. De attractie zal ontworpen worden door de fictieve uitvinder “Karle Kolbenfresser” die ook al in de wachtrij van Karacho terug te vinden is.

 

Bronnen: Erlebnispark Tripsdrill, Technical Park, Parkerlebnis