Eerste berijders mochten plaats nemen in Pulsar in Walibi Belgium

Iedereen kijkt ondertussen uit naar de opening van Pulsar in Walibi Belgium. Deze unieke splash coaster torent hoog uit boven het meer van het park en zal meteen de titel hoogste en snelste achtbaan veroveren van Belgie eens hij geopend is.

 

Vandaag postte de Fan Club Walibi facebookpagina een filmpje waarin te zien is hoe de eerste gelukkigen en ritje mochten maken in de nieuwe splash coaster Pulsar te Walibi Belgium. Het zou gaan om een geselecteerd groepje dat een ritje mocht maken, het park maakt namelijk een reclamefilmpje.

 

 

Een woordvoerder van het park vertelde eerder al dat soft openingen in de maand mei zeker een optie waren, eens alles gekeurd was. Het is dus niet ondenkbaar dat de komende dagen bezoekers het geluk kunnen hebben om een ritje mee te pikken.

De officiële opening van de attractie staat gepland voor 4 juni.