Universal Studios Hollywood krijgt permanente Walking Dead attractie

De populaire serie Walking Dead krijgt een plekje in Universal Hollywood Studios. Het wordt een hypermoderne attractie die je volledig in de serie zal onderdompelen.

 

Al jaren had het park tijdens Halloween een soortgelijke attractie. Door deze nieuwe aanwinst zullen de bezoekers een jaar lang kunnen genieten van deze walkthrough attractie. Om de attractie origineel te houden werkt het park samen met het team achter de serie.

 

 

The Walking Dead attractie zal een ervaring worden om nooit te vergeten, eentje die je nooit eerder in het park zag. Je ontdekt er authentieke ‘walker’ make-up effecten, gesofisticeerde ‘walker’ animatronics en heel wat meer details in de setting en kostuums. Ook zullen er heel wat herkenbare objecten van de serie zijn.

De attractie zal gelegen zijn in een gloednieuw gebouw, dat speciaal hiervoor ontworpen werd. Het ligt vlak bij de ingang van het park.