Spinning coaster voor Coney Beach Pleasure Park in Wales

Het Britse pretpark Coney Beach Pleasure Park heeft een nieuwe achtbaan geopend op 5 maart 2016. De nieuwe achtbaan brengt het totale aantal achtbanen terug op 3.

 

De nieuwe achtbaan heeft de naam Crazy Mouse gekregen en is een Spinning Wilde Muis van de Franse fabrikant Reverchon. De achtbaan is eigendom van Thomas & Richie Wilmot uit Schotland. Het is niet duidelijk of deze achtbaan een definitieve nieuwigheid is, of enkel voor dit seizoen blijft. In 2014 stond Crazy Mouse nog in het Ierse pretpark Bundoran Adventure Park die nu nog 2 achtbanen heeft. Thomas & Richie Wilmot kochten begin 2014 de achtbaan over van Harry McFadden. Op onderstaande video kan je de Crazy Mouse in werking zien op de Leeds Valentines Fair in februari van 2016.

 

De twee andere achtbanen van Coney Beach Pleasure Park zijn Go-Gator en Nessi. Go-Gator is een zeer kleine aangedreven achtbaan speciaal gemaakt voor de kleinste kinderen en gebouwd door Wisdom Rides. Nessi is een Super Nessi Junior Coaster van het Italiaanse Cavazza Diego te zien in onderstaande video.