Phantasialand verlengt actie met gratis terugkomticket

Phantasialand heeft bekendgemaakt dat het de actie “1x betalen, 2x pret” met een maand zal verlengen. Traditioneel houdt Phantasialand elk jaar een actie. Wie in april het park bezoekt, krijgt een gratis terugkomticket. Nu heeft het park bekendgemaakt deze actie te verlegen tot 31 mei.

 

Als u t/m 31 mei het park bezoekt, kunt u op vertoon van uw reeds betaalde entreeticket uw tweede kaartje afhalen. Dit kan u vanaf 12:00 uur afhalen bij de kiosk naast de ingang van Wintergarten aan de Kaiserplatz. Omdat deze actie persoonsgebonden is, dient u voor ontvangst te tekenen. Het entreeticket voor het tweede bezoek is geldig in de maanden april, mei, juni, september en oktober 2016.

Wat opvallend is, is dat het terugkomticket dit jaar niet geldig is in juli en augustus. Daarom hebben de fans het vermoeden dat Klugheim, het nieuwe themagebied van Phantasialand, gedurende deze periode zal openen voor het publiek. Het park wil echter voorlopig nog geen openingsdatum meedelen. In dit themagebied bouwde men 2 nieuwe achtbanen. Raik is een Family Boomerang Coaster voor het hele gezin en Taron is een spectaculaire gelanceerde achtbaan voor de echte durvers. Alles wat u moet weten over dit nieuwe gebied en de bouwwerken vindt u hier terug.

De actie “1x betalen, 2x pret” is geldig op alle betaalde tickets, maar niet voor vrijkaarten, brunch en Jamboree-vrijkaarten. Dus zelfs wanneer u met een korting het park kan betreden, heeft u nog recht op een gratis terugkomticket.

 

Bron: Phantasialand