Aprilgrap: de ontknoping

Dat het vandaag 1 april is, is ongetwijfeld niemand ontgaan. De ene site deed dit subtieler dan de andere. We zagen al nieuwtjes voorbijkomen als Blue Fire die groen geverfd zou worden om het Iers gebied te vieren in Europa-Park tot een afgebrande Wodan. Parc Astérix zou de nieuwe Discobelix noodgedwongen gesloten houden en zo veel meer…

 

Ook wij stuurden een aprilvis de wereld in, konden jullie hem ontdekken?

 

Ons artikel over Bellewaerde en de Keverbaan was volledig uit onze duimen gezogen, er is namelijk nog geen informatie over de nieuwe bestemming van het bizonverblijf. Wat wel waar was in het artikel is dat er op het parkplan voor die locatie “Playa de Mexico” verschenen is. Wat dit inhoudt, zou snel bekend gemaakt worden. Ook de vele markeringen zijn effectief teruggevonden in het park, ook hier zou later meer informatie gegeven worden.