Plopsaqua De Panne trakteert voor eerste verjaardag

Binnen enkele dagen viert Plopsaqua De Panne zijn eerste levensjaar. Omwille van deze gelegenheid trakteert het allereerste Plopsa-waterpark zondag 20 maart op 1.000 tickets aan kindertarief én voor alle bezoekers op een gratis ijsje!

 

Ongeveer een jaar geleden, meer bepaald op 22 maart 2015, opende Plopsaqua De Panne zijn deuren naast Plopsaland De Panne. Speciaal voor deze gebeurtenis, die zal gevierd worden op zondag 20 maart, stelt Plopsa maar liefst 1.000 tickets aan kindertarief ter beschikking waarmee iedereen toegang geniet tot het waterpark. “

Alle liefhebbers die zin hebben om aanstaande zondag een duik in het waterpark te komen nemen én met ons de eerste verjaardag te komen vieren, kunnen uitzonderlijk komen zwemmen aan €9,99.”, verduidelijkt parkmanager Mike Sarrazijn. “Daarnaast is er voor elke bezoeker die dag een gratis ijsje van Ijsboerke voorzien!” Tickets hiervoor zijn enkel te bestellen via de website van Plopsaqua.