Nieuwe 3D-film voor Festyland met Le Monde Perdu

Festyland, een familiepark gelegen in Bretteville-sur-Odon, Frankrijk vierde vorig jaar haar 25ste verjaardag met de opening van Kaskade, een Hydrolift gebouwd door Zamperla. Ook dit jaar wordt een nieuwigheid in het park toegevoegd in de vorm van een 3D-film.

 

Festyland zal dit jaar in de Thor 3D Cinema een nieuwe film toevoegen. Le Monde Perdu is een prehistorische film, die gecreëerd werd door het Belgische bedrijf nWave.

 

 

In Le Monde Perdu ontdek je een wereld van 40 miljoen jaar geleden.  Bob, een overwerkte CEO trekt naar een verlaten eiland voor een meer dan verdiende vakantie. Het eiland moet de perfecte plek zijn om te ontspannen, met witte stranden, palmbomen en… Plots blijkt dit eiland geen paradijs te zijn, maar een verloren wereld vol prehistorische dinosaurussen. Gevaarlijke raptors, vliegende Pterosaurus, een gigantische triceratops, een stegosaurus en de oppermachtige T–Rex bewonen deze gevaarlijke wereld.

Bob en zijn onverwachte redder Professor Lizzie moet de dino’s ontlopen. In deze film maak je een wilde rit met een jeep en vlieg je boven dit eiland.

 

12814796_997755643593624_2930972068491285843_n

 

Bron en foto: Festyland