Mirabilandia verandert spookhuis Phobia naar Legends of Dead Town

Mirabilandia creëert dit jaar een gloednieuwe themazone met Far West Valley, een zone met daarin enkele nieuwe attracties, waaronder een Disk’O Coaster van Zamperla. De zone die getransformeerd werd, bevatte ook het betalend spookhuis Phobia, dat nu ook een western thema krijgt.

 

Mirabilandia wil meer en meer gaan inzetten op thema, zo kwam er vorig jaar een dino gebied en dit jaar zal Far West Valley ontstaan. Een themazone die heel wat attracties bevat die ene nieuw jasje aangemeten kregen, zoals de vrije val torens en de wilde muis achtbaan. In de nieuwe zone zullen ook enkele nieuwe attracties geplaatst worden, zoals een Disk’O coaster van Zamperla, een Kite Flyer en pull up torentjes.

Ook het spookhuis Phobia zal een transformatie ondergaan, de naam wordt gewijzigd naar Legends of Dead Town. Iedereen die voet zet in deze stad zal worden begroet door een oude blinde en zieke priester die de  bezoekers uitnodigen om in de kerk te schuilen, waar ze veilig zouden zijn … maar of het daar echt veilig is?

© Mirabilandia
© Mirabilandia

Voor het spookhuis dient men apart te betalen, een ticketje kost je vijf euro. Ook in Bobbejaanland en Movie Park Germany zullen dit jaar betalende spookhuizen geopend worden. Voor Bobbejaanland wordt dit Nightmare Motel en voor Movie Park Germany The Walking Dead. Deze zullen tevens ook Escape rooms worden, waarbij je zelf moet zorgen dat je weer buiten raakt door opdrachten te vervullen.

 

Bron en foto’s: Mirabilandia