Julianatoren opent met nieuw theater

Zondag 27 maart opent de Julianatoren officieel haar poorten. Een seizoen lang kunnen gezinnen met kinderen van twee tot twaalf jaar weer genieten van de meer dan 60 attracties, spectaculaire nieuwe shows en grote evenementen. De shows en de evenementen worden gehouden in het grote nieuwe “Jul & Julia Theater”.

 

Nieuwe spectaculaire parkshow

Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia schitteren dit seizoen in hun eigen spectaculaire nieuwe parkshow “Het Spannende Safari Avontuur”. De show, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment, zal ruim 30 minuten duren en maakt van een dagje uit een complete beleving. De grote parkshow van de Julianatoren is te zien in het nieuwe theater met ruim 500 zitplaatsen.

 

Themashows en evenementen

Maar liefst zes shows met Jul & Julia zijn er dit seizoen dagelijks te zien. De shows variëren van een opening- en sluitingsshow tot aan Jul’s Wild West show en Jul & Julia’s Prinsen- en prinsessenbal.  Het pretpark biedt dit jaar opnieuw grote evenementen aan waaronder o.a. de AFAS Sprookjesweken, Halloween en Dolfje Weerwolfje. Alle evenementen en shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

 

Jul & Julia

De thema’s van de meet & greets met Jul & Julia zijn dit jaar uitgebreid zodat het aanbod nog gevarieerder is in het pretpark. Maar ook voor de pret rondom de karakters buiten het park is de Julianatoren hard bezig. Zo is de tv-serie sinds deze week weer dagelijks om 7:20 uur te zien bij RTL Telekids, wordt het gezinsabonnement al weer volop verkocht, verwachten zij één dezer dagen een nieuwe DVD met twee tv-series, komen er twee nieuwe bordspellen en een gehele nieuwe knuffellijn van Jul & Julia. Later dit jaar zal de Julianatoren “Mijn-Julianatoren” (een online community platform voor kinderen en volwassenen) introduceren zodat het feest thuis al kan beginnen. Hun motto is niet voor niets: “Julianatoren, te gek!”.