Gratis eten en drinken in Nederlands pretpark Duinen Zathe

Het Nederlandse pretpark Duinen Zathe pakt vanaf dit jaar uit met een nieuwe formule. Vanaf nu kan je zoveel eten en drinken in het park als je maar wilt en dat allemaal gratis en voor niets.

 

Bezoekers van het Frieslands pretpark betalen aan de ingang 14,50 euro voor een dagje vermaak en plezier. Tijdens de hele dag mogen de gasten zoveel eten en drinken als ze maar willen. In de all-in formule mag je zoveel frieten, snacks en broodjes eten als je wilt. Wanneer je dorst krijgt kan je zoveel limonade, thee en koffie drinken als je maar wilt. Maar ook de dagsoep en ijsjes zijn gratis te verkrijgen. Het park maakt wel een aantal uitzonderingen op de regel. Zo kan je het luxe broodje, een pannenkoek, een uitsmijter en een tosti alleen verkrijgen tegen betaling.

Duinen Zathe dat in het Noorden van Nederland ligt heeft een aantal leuke attracties. Het park heeft een achtbaan, een vulkaaneiland, botsauto’s, botsbootjes, trampolines, glijbanen, speel- en klimrekken en een aantal mechanische attracties zoals de Super Nova, Flying Swing, Flying Heli, een Draaimolen en de oldtimers.

 

Duinen Zathe is niet het eerste pretpark in Nederland dat een all-in formule bied. Ook Drouwenerzand dat een kleine 50km van Duinen Zathe ligt, bied het eten en drinken gratis aan. Voor een prijs van 11,45 euro online (13,70 euro aan de kassa). In deze prijs zit je toegang voor de hele dag, maar ook zoveel gratis frietjes, snacks, verse dagsoep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs als je maar wilt.

 

Bron en foto: Duinen Zathe