Eerste vlucht voor Duell der Adler in Bayern-Park

Bayern-Park opent dit jaar een gloednieuwe attractie ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van het park. De interactieve Duell Der Adler werd gebouwd door het Duitse Gerstlauer. Bij dit type attractie nemen 12 berijders plaats op stoeltjes waaraan vleugels bevestigd zijn, wanneer de rit begint, draait de centrale arm in het rond en moet je proberen de wind onder je vleugels te krijgen, waardoor je stoeltje om zijn as zal draaien.

 

Het aankleden van de attractie is volop bezig, zo komt er aan de arm bijvoorbeeld een groot adelaarsnest. Afgelopen week kwam de keuringsinstantie TUV langs om de attractie te testen, het park kreeg de goedkeuring en begon met de eerste bemande testritten, waarvan ze een filmpje deelden op hun facebookpagina.

 

 

De Sky Fly attractie is aan een enorme opmars bezig, meer en meer parken openen er eentje. Vorig jaar opende Holiday Park, FamilyPark Neussiedlersee en Blackpool Pleasure Beach al een exemplaar,  dit jaar opent ook Duinrell een exemplaar.

 

Bron en foto: Bayern Park