Wat brengt 2016 voor Chesington World Of Adventure Resort?

Het Britse park Chessington World of Adventures Resort heeft voor 2016 enkele nieuwigheden in petto. Dit jaar geen nieuwe achtbaan of een darkride, maar wel een compleet nieuwe show en een nieuwe ontdekkingsroute.
Pandamonium

Het park zal een nieuwe parkshow presenteren, genaamd Pandamonium. Wat speciaal is aan deze show, is het feit dat men levensgrote Panda-animatronics zal gebruiken. Pandamonium zal geschikt zijn voor het hele gezin, vanwege zijn humoristische karakter.
Trail of the Kings

The mystical Trail of the Kings is terug van weggeweest, weliswaar in een nieuw kleedje. Avonturiers kunnen weer op zoek gaan naar nieuwe schatten in de jungle, terwijl je langs verschillende dierenverblijven passeert, zoals die van de laaglandgorilla en de zeer bedreigde Sumatraanse tijger. Neem zeker ook eens een kijkje bij de nieuwe aanwinst van het dierenpark, de Aziatische leeuw.
Explorer Glamping

Ben je nog op zoek naar een originele manier om te verblijven in het resort? Overweeg dan misschien eens glamping.  Glamping betekent letterlijk glamorous kamperen. Het combineert het avontuurlijke van kamperen met de luxe van een hotel.

Slaap in één van de 31 verschillende tenten, voorzien van echte bedden, thematisatie en meubels.
Chessington World of Adventures Resort is een pret- en dierenpark nabij Londen. Met meer dan 40 attracties voor groot en klein is het zeker een aanrader. Het park telt 10 verschillende thema zones, waaronder een dierentuin en een SEA LIFE gebouw. Een absolute topper is ongetwijfeld de achtbaan Dragon’s Fury, een Spinning Wild Mouse van de bouwer Maurer & Söhne. Hou je van achtbanen, neem dan zeker ook eens plaats in Vampire, een Suspended Coaster van Vekoma. Darkride liefhebbers vinden dan waarschijnlijk meer in hun goesting in Bubbleworks (een knotsgekke bootrondvaart) of Tomb Blaster (neem je pistool ter hand en ga de strijd aan wezens uit de Egyptische mythologie).

 

 

 

 

Bron en Foto: Chessington