Nieuwe wildwaterbaan getest in Tropical Islands

Tropical Islands is het grootste, overdekte zwempark van Europa, gelegen in Brandenburg, Duitsland. In 2016 doet dit zwemparadijs hun naam alle eer aan en gaat het flink investeren in een buitenzone van ruim 35.000 m2. Deze zone is momenteel in aanbouw en komt te liggen aan de zuidelijke zijde van het zwemparadijs.

 

In dit buitengebied zullen de gasten kunnen genieten van diverse nieuwe waterattracties. Een daarvan is een Wild Waterrivier, welke de grootste van Duitsland moet worden. Verder zullen in het buitengebied ook bubbelbaden, een kinderwaterspeelplaats en relaxzones ontstaan. Het nieuwe buitengebied zal 35000 vierkante meter groot worden.

Men hoopt het nieuwe buitengebied, dat de naam Tropical Islands Amazonia zal krijgen, te openen in het voorjaar. Men is momenteel al volop bezig met het testen van de nieuwe wildwaterbaan.

 

 

Bron en foto’s: Tropical Islands