Nieuwe attractie voor OK Corral

Het pretpark OK Corral, gelegen in Cuges-les-Pins, Frankrijk, opent dit jaar een nieuwe attractie in de vorm van een zweefmolen. Dit is een mooie uitbreiding voor een park dat zich vooral richt op gezinnen met kinderen.

 

OK Corral, gelegen te Frankrijk is een park dat zich vooral toespitst op kinderen en hun familie, in het park vinden we heel wat familiale attracties terug. Dit jaar zal het aanbod uitgebreid worden met een zweefmolen, gebouwd door Zierer.

Flying Turtle zal een knotsgekke zweefmolen worden, de parkdirecteur testte hem alvast uit in de fabriekshal van de bouwer in Duitsland.

 

De attractie komt er naar aanleiding van de 50ste verjaardag van het park. Rond de nieuwe attractie zal ook een themagebied ontstaan.

© OK Corral
© OK Corral

 

Bron en foto: OK Corral