Neverland zorgt voor magie in pretparken in Frankrijk, Italie en Spanje

De kans dat je deze zomer een decor van Neverland opmerkt tijdens een vakantie in het buitenland is vrij groot. Het team van dit op en top Aalsters bedrijf is immers actief in tal van Europese landen. 

In het Italiaanse Leolandia bij Milaan wordt ter gelegenheid van de 45ste verjaardag van het park flink geïnvesteerd!

Kurt Heerman, zaakvoerder: ”De eigenaars van dit park waren meteen te vinden voor de typische Neverland stijl die je ook kan vinden in de Plopsa parken. Speciaal voor het feestjaar hebben we zelf tal van concepten ontwikkeld en bouwen we de komende weken aan een nieuwe winkel volledig in diverse thema’s. Thematisatie van winkels zit enorm in de lift, men wil de bezoekers onderdompelen in een leuke sfeer, wat de koopkracht stimuleerd.Verder bouwen we op verschillende locaties in het park immense feesttaarten.”

Ook in het italiaanse Mirabilandia

In het park wordt fors geïnvesteerd, tal van nieuwe attracties worden voorzien van een indrukwekkend westernthema.

Kurt Heerman: “Mensen willen niet langer in een attractie zitten, maar willen een totaalbeleving. Volledige attracties maar ook de zones errond worden omgetoverd tot een immens farwest –dorp”

En het houdt maar niet op.

Momenteel starten de Aalstenaars een project in het franse Nigloland, een charmant pretpark nabij Reims. Hier wordt een heus middeleeuws kasteel opgetrokken!

Kurt Heerman: “Het kasteel wordt gebouwd in spuitbeton. Met dit prachtig materiaal worden oude kasteelmuren en rotsen op een zeer realistische manier weergegeven. Fantastische mensen in Nigloland die onmiddellijk te vinden waren voor het concept dat we zelf hebben uitgewerkt”

Barcelona:

Momenteel worden de gesprekken afgerond met een pretpark nabij Barcelona:

Kurt Heerman: “We kunnen er nog niet veel over kwijt, maar het belooft alweer een ongelooflijke uitdaging te worden. Binnenkort ongetwijfeld meer nieuws hierover”

Over Neverland:

Neverland is het geesteskind van Kurt Heerman, gegroeid uit de Aalsterse Carnavalswereld. Sinds een 15-tal jaar is dit bedrijf een gevestigde waarde in de pretparkwereld, met talrijke realisaties in zowat alle Belgische pretparken.

Plopsa, Bellewaerde, Walibi, Tomorrowland en zelfs Eurodisneyland Parijs behoren tot de vaste klanten. Het bedrijf is gevestigd te Hofstade en organiseert zelfs begeleide bezoeken in hun 3000 m² atelierruimte.