Holiday Park maakt namen nieuwe attracties bekend

Holiday Park gelegen in Hassloch, Duitsland, viert dit jaar de 45ste verjaardag van het park. Hiervoor wordt een grote taart op het meer geplaatst waar de waterski stuntshow door gaat. Verder opent het park dit jaar het nieuwe Airshow ’71 gebied, een knipoog naar het openingsjaar. In deze zone opende vorig seizoen al een sky fly attractie, maar daar komen dit jaar nog twee nieuwe attracties bij.

 

Air Show ’71, het nieuwe themagebied van het park, komt te liggen op de oude locatie van de Bounty Tower, een condor attractie die verkocht werd aan Wunderland Kalkar.  In de zone worden de speelstandjes vervangen door nieuwe gebouwtjes, ook de Balloon Race krijgt een nieuw kleedje.

Het park maakte nu ook bekend welke de namen van de nieuwe attracties worden.

© Holiday Park
© Holiday Park

Wellenflug: De Wellenflug zal een speciale zweefmolen worden die geleverd wordt door Wooddesign, die ook al de zweefmolens voor Plopsaland De Panne en Toverland bouwde.

Red Baron: Dit wordt een city jet attractie van de Italiaanse bouwer Zamperla

Sky Fly: Deze attractie werd vorig seizoen geopend en werd gebouwd door Gerstlauer.

Balloon Race: Deze attractie is een ouwe getrouwe in het park, maar krijgt een fris nieuw kleedje.

 

De werkzaamheden begonnen afgelopen weken in het park, de Sky Fly zal verder aangekleed worden en er werd zelfs een echt sportvliegtuigje gekocht dat in de zone zal komen. De nieuwe attracties zullen geopend worden in de zomer.

 

Bron en foto’s: Holiday Park