Heide Park maakt namen nieuwe attracties bekend

Eerder kon u al lezen dat Heide Park zou uitbreiden met een nieuw themagebied rondom de Dreamworks filmreeks ‘Hoe tem je een draak’. Vandaag maakt het park bekend welke 4 nieuwe attracties zullen openen in dit gebied.

 

Niet alle attracties zijn even nieuw, twee attracties zijn bestaande attracties die omgetoverd werden om zo te passen in hun nieuwe omgeving. Om plaats te maken voor deze 4 attracties moest de bootvaart Märchenfart wijken. Deze attractie verhuisde naar Schwaben Park.

Grobians Cloud Springer is de vroegere rotor Baron geopend in 1985. Deze voormalige draaimolen met vliegtuigen werd hellemaal opnieuw opgebouwd. In plaats van vliegtuigen zit je nu op de rug van een draak.

In The Dragon Cave, de grootste attractie van het nieuwe gebied, duik je de gevaarlijke diepte in op zoek naar mysterieuze wezens. De bootjes van de vroegere Canal Trip, geopend in 1994, worden omgetoverd in echte Vikingboten voor deze spannende tocht.

Water flyer RuffNut & Tuffnut is een interactieve draaimolen. Wie kan zijn draak in bedwang houden, en wie krijgt er een nat pak. Deze attractie is vergelijkbaar met de bloemenmolen in Plopsaland De Panne.

Hicks Himmelsstürmer is dan weer een draaimolen waarbij je op je buik ligt. Vergelijkbaar met de Avatar Airglider attractie in Moviepark Germany.

Naast al deze attracties zal het park enkele nieuwe suites openen volledig in het teken van de ‘Hoe tem je een draak’ filmreeks. Maar ook de houten achtbaan Colossos krijgt een nieuw kleedje.

 

Bron: Heide Park

Foto: Heide Park