Enkele nieuwtjes uit het Caneva resort in Italië

Het Caneva Resort is gelegen in Italië, vlakbij het Gardameer. Het resort bestaat uit een attractiepark genaamd Movieland Park en een waterpark genaamd Caneva Aquapark. Verder kan je in Medieval Times tijdens een maaltijd genieten in dit restaurant van een show en kan je ook terecht in het Rock Star Café.

 

Dit eerder bescheiden park blijft elk jaar investeren in de verdere uitgroei van zowel het waterpark als het attractiepark, denk maar aan de nieuwe achtbaan Diabolik die opende in 2015.

Dit seizoen zullen er weer heel wat nieuwigheden te ontdekken vallen in het park, vooreerst zal de mainstreet van het park een volledig nieuw gebouw krijgen, dat het uitzicht volledig zal veranderen. Wat er precies in dit gebouw terug te vinden zal zijn, is momenteel nog niet meegedeeld.

 

Verder zal er een nieuwe show plaatsvinden in het park onder de naam ‘Overdrive’. Ook rond deze show is er nog wat geheimzinnigheid, we weten momenteel enkel dat deze zal plaatsvinden in Studio 7.

 

Ook in het waterpark werden de afgelopen weken heel wat graafwerken gedaan, het volledige Pirates Cove werd verwijderd.

 

Op deze plek zal de nieuwe kinderzone Windy Lagoon verschijnen, welke attracties of glijbanen men hier zal plaatsen zal de komende weken duidelijk worden, het logo werd alvast onthuld.

 

 

Bron: Caneva

Foto’s: Movieland Mania