Enkele mooie dronebeelden van Ragnarok in Tusenfryd

Tusenfryd, gelegen in Noorwegen, investeert dit jaar €5 miljoen in een gloednieuwe waterattractie, gebouwd door Hafema, onlangs doken er beelden op die gemaakt werden met behulp van een drone die over de bouwwerf vloog.

 

Ragnarok is een rapid river gebouwd door het Duitse Hafema. Bij ons beter gekend van projecten zoals River Quest (Phantasialand), El Rio (Bobbejaanland) en Djengu River (Toverland). De attractie zal in het teken staan van de Noorse mythologie.

De bouwwerken verlopen momenteel voorspoedig, de vaargeul en het parcours is al duidelijk zichtbaar op de beelden die gemaakt werden vanuit een drone die over het gebied vloog.

 

Het verhaal draait om de strijd tussen de reuzen en de goden. Vuurreus Surt steekt het vuur aan de lont, voor deze strijd, met zijn vlammende zwaard, vernietigt hij nagenoeg alles. Hierbij kwamen de meeste goden, reuzen en monsters om in een kosmische strijd.

Ragnarok is niet enkel een eindpunt maar ook een beginpunt. Na het gevecht zal de wereld geteisterd worden door natuurrampen en uiteindelijk verzwolgen worden door de zee. Nadien komt de wereld opnieuw uit de golven omhoog, frisser en beter dan ooit. De goden worden herboren en de wereld wordt opnieuw bevolkt door twee mensen die alles overleefden.

 

Bron en foto: Tusenfryd