Attractiepark Toverland, 15 jaar de magie van échte passie!

De opening van het nieuwe zomerseizoen vormt het startschot van het vijftienjarig jubileum van Attractiepark Toverland. Vanaf 19 maart begint het feestelijke verjaardagseizoen, welke het park samen met haar gasten wil gaan vieren.

 

15 jaar Toverland

Het ambitieuze familiebedrijf kijkt terug op 15 betoverende jaren. Met als hoogtepunten de opening van de grootste houten achtbaan van de Benelux Troy (2007) en het betoverende themagebied de Magische Vallei (2013), waarvoor het themapark meerdere internationale onderscheidingen ontving.

 Op 19 mei 2001 opende Attractiepark Toverland voor het eerst haar poorten naar een wereld vol magie. Directeur en medeoprichter Caroline Kortooms vertelt hierover: ‘Toen we begonnen met Toverland wisten we al: dit is het begin van iets groots. En nu, na 15 jaar ís Toverland groot en zeggen we: het is nog lang niet klaar, we kunnen nog zoveel gelukservaringen creëren… the sky is the limit.’

 

Geluksmomenten creëren

Vorig jaar genoten bijna 700.000 gasten van een onbezorgd dagje uit. Toverland wil geluksmomenten creëren bij elke gast van alle leeftijden. Dit doen we door onze gasten onder te dompelen met onze gethematiseerde attracties, prachtige natuur, het uitgebreide aanbod van eten en drinken en betoverende shows. Maar vooral door onze eigen medewerkers. ‘De echte kracht van Toverland ligt al 15 jaar in de bezieling en het eigenaarschap van onze medewerkers’, vertelt Caroline Kortooms.

 Deze mensen maken ook het verschil tijdens onze speciale evenementen. De populariteit van bijvoorbeeld de Midzomeravonden en de Halloween Nights is de afgelopen jaren sterk gegroeid.

Dit jaar jubileumjaar pakken we flink uit met acht Midzomeravonden en acht Halloween Nights. Daarnaast organiseren we een heus OktoVerfeest in de Biergarten van Toverland en sluiten we het jaar af met een spetterend Oud & Nieuwfeest op 31 december.

 

Verjaardagsacties

In het park wordt vanaf 19 maart ook volop aandacht geschonken aan het verjaardagsfeest.

Het park wordt feestelijk aangekleed en uiteraard viert onze mascotte Toos Toverhoed ook onze verjaardag mee in een speciale editie van de Toos Tovershow.

‘Dit seizoen moet een écht feestje voor onze gasten worden. We hebben voor hen een aantal toverdeals in petto, zoals: wie op zijn of haar verjaardag naar Toverland komt, mag gratis naar binnen. Ook organiseren we in juni een groot evenement voor het goede doel, maar daarover volgt later meer’, aldus Pieter Huijsmans, Hoofd Marketing.

 

160104_ABRI_StartZomerseizoen

bron: persbericht