Wederopbouw van The Incredible Hulk Coaster is begonnen

Universal sloot onlangs The Incredible Hulk, één van de weinige gelanceerde achtbanen van B&M, voor een grootse renovatie. De achtbaan opende in 1999 en werd dit jaar gesloten voor een volledig revisie. Universal beloofde bij de sluiting van de achtbaan dat er zal gewerkt worden aan een nieuwe totaalbeleving van de attractie.

 

Dat de renovatie zeer grondig zou zijn, konden we al merken, toen de eerste foto’s van de afbraakwerken verschenen. De track werd grotendeels gesloopt, net als de supports en ook de treintjes belanden op de schroothoop.

Op een nieuwe lading foto’s kunnen we nu zien dat de heropbouw gestart is, heel wat nieuwe supports werden al geplaatst.

 

 

Ook de track wordt momenteel geplaatst.

 

Wat de vernieuwingen allemaal inhouden, behalve dan dat bijna de volledige achtbaan vervangen werd, is momenteel niet geweten.

Het enige dat momenteel onofficieel verteld werd is dat de achtbaan een volledig nieuw lanceersysteem zou krijgen en grote delen van de track worden vervangen, of dit ook zal leiden tot een verandering aan de totale lay-out is niet geweten. De treinen worden volledig vervangen. De sit-down treinen zouden plaats moeten maken voor nieuwe, floorless treinen met onboard muziek.

De achtbaan zal opnieuw openen in de zomer van 2016.

 

Foto’s: Mako Madness