TPF-Filmpje: Walibi Holland 2015

In deze artikelreeks van de Themeparkfreaks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende on-rides, parkfilmpjes en shows. In deze artikelreeks gaan wij wat uitleg geven over het filmpje dat je te zien krijgt.

Bij de start van het seizoen trokken de Themeparkfreaks richting Walibi Holland voor een leuke dag. Net zoals het Belgische park heeft ook dit park een geweldig leuk aanbod aan attracties. Goliath, Express Platform 13, Speed of Sound, Condor en Robin hood zijn leuke achtbanen.

Maar ook de waterattracties Crazy River en El Rio Grande zijn leuk en vooral nat. Bekijk hieronder een onride van Crazy River.

 

Walibi Holland gebruikt de slagzin #Hardgaan. En dat is iets wat wij zeker en vast gedaan hebben die dag. Er staan echt zoveel intense attracties, voor een thrill-seeker is dit park the place to be. Reken daarbij dan nog eens luide dance muziek en de sfeer zit er dik in.

En volgend jaar zal je nog harder kunnen gaan in hun nieuwe ‘Crazy Leipe Ride’. Deze nieuwe achtbaan van Mack zal zeer zeker de moeite worden.

Dit filmpje was het 1ste parkfilmpje dat wij gemaakt hebben voor onze site. En omwille van onze naam hebben we dan ook gekozen voor het volgende liedje: ‘Freaks’ van ‘Timmy Trumpet & Savage, Savage’. In de lyrics hoor je de zin ‘Tell me where the freaks at’ en die vraag is gemakkelijk te beantwoorden, in een pretpark natuurlijk. Want waar anders zouden de Themeparkfreaks zijn?

 

 

Foto: Themeparkfreaks