Themagebied Ninjago World te Legoland Billund in opbouw

In het Deense Legoland Billund is men volop bezig met de bouw van een nieuw themagebied, namelijk ‘Ninjago World’. Je treedt er binnen in de Japanse wereld van de Lego-Ninja’s. Bezoekers zullen kunnen genieten van 5 nieuwe attracties. Voor de bouw hiervan werden maar liefst 1.5 ton legosteentjes gebruikt. Voor de creatie van alle lego-ontwerpen, waren alle lego-artiesten in totaal maar liefst 7000u bezig. De opening staat gepland op 19 maart 2016 en zal een van de grootste investeringen zijn in de geschiedenis van het park.

 

Ninjago the ride:

In ‘NINJAGO The Ride’ ontmoet je de beroemde helden uit het NINJAGO universum. Zij zullen je leren hoe je de 4 elementen uit deze wereld kan beheersen, namelijk : vuur, aarde, ijs en bliksem. Met deze krachten kan je de strijd aangaan met het grote beest, beter bekend als  “de verslinder”.

Tijdens deze rit zal veelvuldig gebruik worden gemaakt van speciale 4D-effecten. Een geheel nieuwe technologie zal naar verluid ervoor zorgen dat al je eigen bewegingen geregistreerd en geïntegreerd worden in het geheel. De effecten zullen worden weergegeven op schermen van ongeveer 20m hoog.

 

Lloyd’s Laser Maze

Gebruik in ‘Lloyd’s Laser Maze’ je aangeleerde ninja skills om je een weg te banen doorheen een doolhof vol laserstralen. Maar pas op, raak deze laser stralen niet aan, want dan moet je terug opnieuw beginnen.

 

Jay’s Reaction Game

In ‘Jay’s Reaction Game’ wordt je Ninja-snelheid op de proef gesteld. Druk zo snel mogelijk als je kan op de oplichtende knoppen. Pret verzekerd.

 

Cole’s climbing wall

Test je klimcapaciteiten op deze 12 meter hoge klimmuur. Om je onderweg wat te helpen, dien je gewoon de oplichtende stenen te volgen, zo geraak je heel snel boven.

 

Kai’s Spinners

Test je evenwichtsgevoel op deze toffe speeltoestellen. Neem plaats op het kleine platform en laat je stevig ronddraaien.

De bouw van deze zone is volop aan de gang, we kregen van het park enkele leuke foto’s toegestuurd, die je nog niet eerder zag.

 

 

Bron en foto’s: LEGOLAND