Shimao Group wil pretparken over heel China openen

De Shimao Group heeft als hoofdactiviteit het verhandelen van immobilia. De Group wil nu ook de Chinese pretparkwereld gaan veroveren, de komende 5 jaar wil de groep maar liefst 10 pretparken gaan bouwen, het eerste park zou al openen in 2016.

 

Het eerste pretpark van de groep zal komen te liggen in Sishi. De naam zou in het Engels als Mao King Lion Park klinken. In het park zou het hoogste reuzenrad van China gebouwd worden. Verder wil men in het park een IMAX cinema, een kinderspeelplaats en vele andere attracties openen.

In het park moeten kinderen ook een educatieve les kunnen leren en in de rol kunnen kruipen van politieagenten, brandweermannen enzoverder.

In het park zal ook een aangedreven achtbaan (powered coaster), die je het best kan vergelijken met De Draak van Plopsaland De Panne, komen, een 4D-simulator met dynamische ‘zwevende’ zitplaatsen en een grote carrousel.

Verdere projecten worden gepland in Fujian, Shanghai, Dalian, Wuhan, Jiangyin, Nanjing . Hetzelfde bedrijf is ook betrokken bij de bouw van het in 2019 te openen Dreamworks park in Nanjing.

 

 

Bron: Shimao

Foto’s: Shimao