Openingsdatum Shanghai Disney Resort bekend gemaakt

De bouwers van het Shanghai Disney Resort zullen stevig kunnen doorwerken. Het volledige resort gaat namelijk op 16 juni 2016 open voor het publiek. Het resort omvat een Disneypark, Disneyhotel, Toy Story hotel, Disneytown en Whising Star Park.

Het resort van zo’n 963 hectare gaat dus bijna open. Kostprijs zo’n €5,5 miljard. Dit park zal het eerste zijn in China. Je zal er de Disney verhalen en personages op een vernieuwde manier ervaren. En dit zal het park combineren met de rijke Chinese cultuur.

Op 16 juni 2016 zal het park een openingsceremonie houden voor zijn eerste bezoekers. En dat zal het park gepast doen, de show zal groots en uniek zijn, hellemaal in de lijn van Disney. Enkele attracties die je in het park zal vinden zijn: Peter Pan’s Flight, Hunny Pot Spin (Draaiende Koffiekopjes attractie rond Winnie de Pooh), Tangled Tree Tavern (Restaurant uit de film Rapunzel), Voyage to the Crystal Grotto boat ride (Boottocht langs de Disney Prinsessen), Tron Light Cycles Power Run ride.

 

Bouwfoto’s

 

Bron: Insidethemagic.net

Foto’s: Disney