Meerdere Amerikaanse steden tonen interesse in een Poler Coaster

De Polercoaster is een nieuw type achtbaan dat hoge ogen gooit, zo zal Skyscraper de blikvanger worden van het Skyplex complex in Orlando. Maar ook andere Amerikaanse steden lijken een eigen exemplaar te willen van deze achtbaan.

 

Atlantic City heeft ook concepttekeningen laten maken voor een eigen exemplaar van deze achtbaan, op de tekeningen zien we een zeer vergelijkbare achtbaan als Skyscraper, toch is deze maar half zo hoog.

 

Atlantic City wil op deze manier meer te bieden hebben dan enkel casino’s. De Polercoaster zou meer toeristen naar de regio moeten lokken. Bij de achtbaan zal ook een complex komen waarin nachtclubs en bars opgenomen zijn. Of dit project er daadwerkelijk komt is momenteel nog afwachten.

Ook Lakepoint zou een eigen exemplaar willen van deze indrukwekkende achtbaan. Deze zou gebouwd worden op de huidige locatie van het Lakepoint sport complex.

Dit project zal behalve de toren met achtbaan ook een vrijetijdscentrum krijgen met winkels, een bioscoopcomplex met 13 zalen, een theater en een bowlingcomplex met 40 banen.

 

Of deze projecten daadwerkelijk verwezenlijkt zullen worden is voorlopig nog afwachten, want ook Las Vegas toonde ooit interesse in een gelijkaardig complex, maar die plannen lijken van de tafel geveegd te zijn.

 

Bronnen: Newsplusnotes, WonderWorldWeb

Foto’s: Boomtown, Wallack