Meer Belgen vieren eindejaar met Efteling-vakantie

Steeds meer Belgen kiezen voor een korte vakantie in het Efteling Hotel of in het vakantiepark Efteling Bosrijk tijdens de eindejaarsperiode. In vergelijking met dezelfde periode in 2014 werden er tijdens afgelopen decembermaand 30% meer overnachtingen geboekt vanuit België.

 

Efteling in trek bij Belgen
In het Efteling Hotel was gedurende de Winter Efteling in december bijna één op drie gasten Belg. En in het vakantiepark Efteling Bosrijk is het aantal Belgische verblijfsgasten in december gegroeid met 55%. De stijging is wellicht het resultaat van de internationale aanpak van het park. Afgelopen zomer werd een unieke dive coaster, Baron 1898, neergezet en is de verblijfscapaciteit fors uitgebreid naar 2.000 bedden in totaal. Hiermee mikt de Efteling op bezoekers uit verder gelegen regio’s, zoals België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. In 2017 krijgt de Efteling een tweede vakantiepark vlak naast het attractiepark met nog eens 1.000 extra bedden.

 

Winter Efteling
De Winter Efteling is nog elke dag open tot en met 31 januari; op weekdagen van 11 tot 18 uur, en in het weekend van 11 tot 19 uur. Tijdens de kerstvakantie (t.e.m. 3 januari) is de Winter Efteling open tot 20 uur. Alle info over de Winter Efteling: www.efteling.com/winterefteling.

 

Efteling Theme Park Resort
Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Lage Landen, met naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, het vakantiepark Efteling Bosrijk, het Efteling Theater en het Efteling Golfpark. De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen, en is elke dag van het jaar open. Kinderen tot vier jaar genieten gratis toegang. Voor informatie of overnachtingen: tel. 0031 416 537 777 of www.efteling.com.