Living Dolls zetten London op stelten tijdens reclamestunt

Gebruikers van het openbaar vervoer kregen onlangs het gezelschap van een enge tweeling Victoriaanse levende poppen. Achter deze stunt zat Derren Brown een bekende illusionist. De stunt werd gebruikt om de nieuwe attractie die Thorpe Park in 2016 zal openen in de kijker te zetten.

 

 

De tweeling die overal in London opdook doet denken aan de film The Shining een horror film. Ze maakten onderdeel uit van een reclamecampagne die een week lang opgevoerd werd in London, waarbij de slogan Minds Wanted opnieuw naar boven kwam. Met die slogan maakt Thorpe Park de mensen warm voor de nieuwe darkride die het park zal openen.

 

Rond deze darkride wordt het mysterie hoog gehouden, er wordt amper info naar buiten gebracht. Het enige dat het park wou vertellen is dat de attractie gebouwd wordt op een oppervlakte van 2.306 m2. Er is een team van 1000 specialisten aangesteld voor de bouw van deze vernieuwende darkride, waarbij het psychologische aspect van groot belang is.

Voor dat psychologische werd de hulp ingeroepen van illusionist Derren Brown. Derren werd in 2000 bekend toen zijn shows vertoond werden op Channel 4. In de show toont hij illusies, hypnose en andere knappe trucs. De man beweert dat zijn illusies volledig tot leven zullen komen in deze nieuwe attractie. Deze nieuwe en tevens unieke attractie werd zo ontworpen dat ze de geest van de berijders kan manipuleren.

Op de website ‘www.mindswanted.co.uk’ kunnen de fans de bouw volgen en krijgen ze af en toe hints naar wat het uiteindelijk zal worden.

 

Bron: Mirror

Foto’s: Thorpe Park