Fort Fun voegt een nieuwe film toe aan FOXDome

De vorig jaar geopende attractie FoXDome in Fort Fun krijgt een nieuwe film. De attractie is een  3D-shooter attractie ontwikkeld door Triotech. Het bedrijf heeft een nieuwe film ontwikkeld en die zal bij de opening van het seizoen draaien.

 

Road Fighters zal een zeer uitdagende film zijn boordevol actie. De attractie maakt deel uit van een volledig nieuw overdekte hal die het park zal bouwen en openen in 2016. Hieronder ziet u al een voorsmaakje van de nieuwe film.

 

 

In Fort Fun LABS zullen de kinderen op een speelse manier toch een vorm van educatie mee krijgen. LABS staat voor Leren, Actief, Bewegen, Spelen. Deze nieuwe indoorhal is een verdere uitbreiding van het indoor aanbod waaraan de afgelopen twee jaar al Funny Fox Bau en FoXDome werden toegevoegd.

In totaal investeert het park €1.2 miljoen. Dit is niet allemaal voor de nieuwe attractie, maar ook voor opknapwerken en voor de hernaming van het Davy Crockett Camp dat zal worden omgedoopt naar Fort Fun Adventure Camp. Wat er nog allemaal zal veranderen zullen we later weten.

 

Enkele bouwfoto’s

 

Bron en foto’s:  Fort Fun