Duinrell weer aanwezig op de Vakantiebeurs

Van 13 tot en met 17 januari aanstaande presenteert  Duinrell het Vakantiepark weer op de Vakantiebeurs in Utrecht met de leus ‘Vakantie vieren vol actie en plezier’. Het vakantiepark heeft een ‘Kids corner’ ingericht in hal 11 stand 11E 013 op de grens van hal 10 naast het podium en in de directe omgeving van de overige Nederlandse aanbieders.

Voor de kinderen is er een springkussen en er staan tafels om te knutselen en te kleuren. Natuurlijk is de Duinrell-mascotte Rick de Kikker – genomineerd als Kids mascotte van het

 jaar – regelmatig aanwezig. (www.kidsvakantiegids.nl/kids-vakantiemascotte-van-het-jaar/stemmen) In de stand ligt voor de beursbezoeker alle informatie over het park klaar inclusief de overzichtelijke brochure met het aanbod aan korte en langere vakanties op het landgoed.

 

Landgoed Duinrell, Wassenaar

Met meer dan veertig binnen- en buitenattracties, een camping, 400 Duingalows, een groepsaccommodatie, de ligging in een bos- en duingebied vlakbij het strand en bij grote steden staat Duinrell garant voor een veelzijdig verblijf voor jong en oud. De brochure toont op overzichtelijke wijze informatie over alle verblijfsmogelijkheden, het attractiepark, het Tikibad, de activiteiten, omgeving, restaurants en het winterseizoen.

 

Nieuw in 2016

Nieuwe attractie
In mei 2016 wordt een nieuwe, spectaculaire attractie in gebruik genomen. Details over de naam en

thematisering van de attractie worden in de laatste week van januari bekendgemaakt.

Vissen

Gasten kunnen tijdens hun verblijf met een speciale Duinrell-visvergunning in de wateren van

Duinrell vissen op karpers, snoeken en voorntjes.

Tikibad krijgt Hawaii look
Na de vernieuwing van de omkleedruimten wordt tijdens de winterstop (tot en met 22 januari) een deel van het Tikibad in Hawaiaanse sferen ingericht.

 

Twee nieuwe Duingalow specials

Speciaal ingerichte thema Duingalows voor kinderen en visliefhebbers.

  • Kinder Duingalow: kindvriendelijk ingerichte Duingalow vol speelplezier voor de kids,

vanaf het hoogseizoen beschikbaar.

  • Visser Duingalow: ingericht met vissers-look, vlakbij het water met een speciaal

gereserveerde visplek per Duingalow en inclusief Duinrell-visvergunning.

Beschikbaar vanaf mei 2016.

Vernieuwde zomershow ‘Cirque Lumière’

Duinrell presenteert in de zomer de vernieuwde Zomershow “Cirque Lumière”. Het wordt weer een groot spektakel met acrobatiek, dans en bijzondere lichteffecten.

 

Uitgebreide informatie is te vinden op www.duinrell.nl/vakantiepark.