Burgers’ Light: een overdekt lichtspektakel

Na het succes van China Light in 2015 organiseert Koninklijke Burgers’ Zoo in de voorjaarsvakantie van 2016 weer een volledig nieuw kleurrijk lichtspektakel: Burgers’ Light! Van 5 tot en met 28 februari 2016 bewonderen bezoekers prachtige groepen lichtfiguren op een centrale route door de Bush, Desert en Ocean. Nauwelijks bekomen van de ene verbazing word je als gast weer verrast door de volgende lichtshow. Dagbezoekers mogen het evenement dezelfde avond gratis bijwonen, terwijl overige gasten vanaf 18.00 uur slechts 10 euro per persoon betalen. Abonnementhouders krijgen gratis toegang. Om 20.00 uur sluit het park. Info en tickets: www.burgerszoo.nl/light.

 

Exclusieve VIP-avond met ‘sneak peek’ Burgers’ Light – slechts 200 plaatsen!

Donderdag 4 februari 2016 organiseert Burgers’ Zoo een VIP-avond met een ‘sneak peek’ van Burgers’ Light. In gezelschap van de media en een aantal prominenten genieten 200 gasten niet alleen van een diner in het vernieuwde Park Restaurant, maar maken zij ook als allereerste bezoekers kennis met Burgers’ Light. Van vrijdag 5 februari tot en met zondag 28 februari 2016 is Burgers’ Light voor alle geïnteresseerden toegankelijk. Abonnementhouders betalen 10 euro voor de VIP-avond, terwijl overige bezoekers voor 20 euro een plaats kunnen bemachtigen. Er zijn slechts 200 plaatsen beschikbaar, dus wie het eerst komt, die het eerst maalt. Kaarten voor deze VIP-avond zijn alleen online verkrijgbaar: www.burgerszoo.nl/light.

 

Weersonafhankelijk op avontuur
Zelfs als het weer niet al te best is, vormt dat geen probleem voor Burgers’ Light: negentig procent van het evenement speelt zich af in de geheel overdekte Bush, Desert en Ocean. Bovendien blijven ook het Bush Restaurant, het volledig vernieuwde Park Restaurant en de overdekte speeltuin Kids Jungle open tot 20.00 uur. Ga gezellig met familie, vrienden of kennissen op avontuur door het spannende nachtelijke tropisch regenwoud, de rotswoestijn en de tropische koraalzee! Op een centrale route door het park wisselen thematische lichtgroepen op subtiele wijze af met schitterende lichtprojecties en andere visuele effecten. Voor een ideale dag uit bezoeken gasten overdag de dieren en ecosystemen van Burgers’ Zoo om na een heerlijke maaltijd met het hele gezin te genieten van dit kleurrijke avontuur!