Bouwupdate: Ninjago Legoland California

In meerdere LEGOLAND parken wordt momenteel volop gebouwd aan Ninjago themagebieden. Zowel in California als in Billund komt zulke zone. In deze zone komen enkele kleinere attracties, maar vooral de 4D simulator zal de hoofdattractie worden.

 

In een vorige update toonde men al een filmpje waarin te zien is hoe uniek deze attractie wordt. Je bespeelt als het ware de figuurtjes in de 4D-film met je handen. Een speciale technologie stelt in staat dat al die bewegingen omgezet worden in gebeurtenissen in de attractie.

 

Ondertussen ligt de bouw goed op schema, onlangs kwamen de eerste karretjes toe in het Californische park. Deze werden gebouwd door een Duits bedrijf.

 

Door de speciale technologie zullen de deelnemers met vier in een bakje hun handen kunnen gebruiken om vuurbollen, bliksemschichten en schokgolven te kunnen versturen. Tijdens de rit neemt men deel aan een zogenaamde opleiding om deel uit te maken van het Ninjago team, de verzamelde punten komen op het scherm en de sterkste speler wint. Om een ultieme ervaring te bieden zullen ook vuur-, licht- en misteffecten gebruikt worden.

 

Bron: parkjourney

Foto’s: LEGOLAND