S&S bouwt Vrije val toren voor Motiongate Dubai

Motiongate Dubai zal het eerste pretpark worden in het Midden-Oosten met een  Hollywood-thema. Lionsgate, Sony Pictures en DreamWorks Animation Studios. 3 van de grootste Amerikaanse filmproductiehuizen, zullen instaan voor het verlenen van de filmrechten.

S&S Worldwide kondigde met trots aan dat ze een vrije val toren zullen bouwen voor Motiongate Dubai. Per rit zullen 16 bezoekers kunnen plaatsnemen. De openingsdatum staat gepland voor de maand oktober in 2016.

S&S Worldwide, de grootste attractie-fabrikant in de Verenigde Staten, heeft al ongeveer 450 attracties wereldwijd verkocht.  “De pretparksector groeit razendsnel in de regio rond Dubai, en wij zijn enorm blij dat wij kunnen meewerken aan dit unieke project. De S&S vrije val toren zal een van de spannendste attracties van het park worden.” aldus Tim Timco, hoofd van de S&S marketingafdeling.

Welk thema de attractie zal krijgen is nog niet bekend. Wat al wel bekend is, is  dat er een themagebied zal komen over ‘De Smurfen’, een gebied met als thema ‘Kung Fu Panda’ en ten slotte een gebied gebaseerd op de bekende films “The Hunger Games’.

 

Bron: S&S

Foto: Themeparkfreaks