Plopsaqua De Panne bekroond tot ‘Beste Zwembad van het Jaar’!

Tijdens de feestelijke award uitreiking in Apeldoorn, kwam Plopsaqua De Panne boven water als ‘Beste Zwembad van het Jaar’ in de categorie ‘Binnen- en Combibaden Vlaanderen’.

“Na jarenlang de ‘Zwembad van het Jaar’ verkiezing in Nederland te hebben georganiseerd, kregen wij het verzoek uit België om de verkiezing ook daar te organiseren. Dankzij de Belgische aanvulling, was deze editie een schot in de roos”, aldus Fernando Michiels van Vote Company. “Wij zijn dan ook heel erg vereerd om deze award voor het eerst te kunnen uitreiken aan Plopsaqua.”

 

Het succes van Plopsaqua De Panne, het spectaculaire waterpark gelegen naast Plopsaland De Panne, is niet te stoppen. “Plopsaqua werd pas in maart van dit jaar geopend en het aantal bezoekers ligt ver boven onze verwachtingen.”, zegt parkmanager Mike Sarrazijn. “Plopsaqua is een echt unicum in de Benelux dankzij het op-en-top gethematiseerde decor en de bijzondere totaalbeleving. Met Wickie de Viking als hoofdrolspeler kan er naar hartenlust worden genoten van de 4 zwembaden, waaronder ook een buitenzwembad en de 6 glijbanen.
De stoere waaghalzen kunnen er genieten van de hoogste en meest spectaculaire glijbaan van België, de ‘Sky Drop’. Deze award is voor ons dan ook een mooie, officiële bekroning.”

Voor meer info over openingsuren, attracties & voordelige tickets, ga naar www.plopsa.be .