Ontdek de betoverende ijswereld van Wanagogo Ice Magic met Maya de Bij en Wickie De Viking

Duik in de winterse wereld van Wanagogo Ice Magic en vlieg mee met Maya de Bij of ga op avontuur met Wickie De Viking. Trek wel je supercoolste winterplunje aan, want Wanagogo is overdekt met een magisch laagje sneeuw en ijs.

Voor de 16e editie van het Sneeuw- en Ijssculpturenfestival in Brugge beleef je de virtuele wereld van Wanagogo. Je ontmoet er de vrolijke bij Maya in haar ijsbloemenparadijs en het dapperste jongetje van de wereld, Wickie De Viking. Ook hun vriendjes zijn van de partij!

Kruip in de huid van je avatar en laat je meevoeren in de betoverende wereld van Wanagogo. Maak samen met Maya De Bij een vlucht over een prachtige bloemenweide. Dans en spring met haar tussen de paddenstoelen en stoei er op los met al haar vriendjes.

Bedenk je graag slimme plannen en grappige trucjes? Vaar dan mee met Wickie De Viking voor een dol avontuur. Hijs de zeilen en ontdek Wickie’s stoere wereld. Trotseer ijskoude zeeën, versla de hevigste stormen en help Wickie een heldhaftig plan te bedenken om de vijand te slim af te zijn.

In Wanagogo Ice Magic komen je favoriete helden tot leven in sneeuw en ijs en nemen ze je mee voor een onvergetelijke ervaring vol speel- en kijkplezier.

Kom deze winter dus zeker naar Wanagogo Ice Magic, het Sneeuw- en Ijssculpturen festival in Brugge waar je de leukste avonturen beleeft met Maya de Bij en Wickie De Viking in de hoofdrol!

 

Meer info

 

Foto: Ice Magic