Mirabilandia heeft plannen voor een eigen themahotel

Mirabilandia is een groot Italiaans pretpark gelegen nabij de Adriatische kust.
Het park biedt de bezoeker heel wat toffe familieattracties aan, maar is bij de fans vooral bekend om zijn spectaculaire achtbanen zoals de
B&M inverted coaster ‘Katun’ en de lanceerachtbaan Ispeed, gebouwd door Intamin Amusement Rides. Ook de spectaculaire attractie Divertical, een watercoaster, mag je zeker niet overslaan tijdens je bezoek.

In de toekomst wil het Italiaanse pretpark Mirabilandia haar verblijfsaccommodatie uitbreiden met een nieuw themahotel. Dit hotel zal 150 kamers tellen, dat betekent dat er ongeveer 600 mensen kunnen verblijven.

Onlangs kondigde het park aan dat er in 2016 een volledig nieuw Wild-West themagebied zal gebouwd worden. De nieuwe directeur van Mirabilandia, genaamd Bernard Giampaola, heeft een klare blik op de toekomst. Hij wil het park uitbreiden met enkele thema-hotels in de komende twee jaar.
“Veel andere pretparken hebben hun eigen hotels, het lijkt ons dus een goed idee om hier ook in te investeren. Uiteraard zal het park blijven samenwerken met de andere verblijfsaccomodaties uit de regio zoals de vele partnerhotels.”

De groep Parques Reunidos, die momenteel te koop staat, waar Mirabilandia deel van uitmaakt, heeft ongeveer 50 parken verspreid over de gehele wereld. Bobbejaanland, Slagharen en Movie Park Germany zijn voor de meeste Belgen wellicht de bekendste parken van de groep.

 

Bron: Parkerlebnis

Foto: Themeparkfreaks