Fantasy Island wordt noodgedwongen verkocht

Fantasy Island is een pretpark gelegen aan de Engelse zuid kust in Lincolnshire. In het park vind je twee grote achtbanen terug tussen heel wat familiale attracties. De blikvangers zijn dan ook Odyssey en The Millenium, twee achtbanen van Vekoma.

 

Het park leed al enkele jaren verlies en kwam ongeveer 12 jaar geleden in een put terecht die zo diep was dat het park op het randje van het faillissement kwam. Er werden curatoren aangesteld die de leiding overnamen, maar blijkbaar heeft dat niet mogen baten, het zijn dan ook die curatoren die bekend maakten dat het park nu te koop wordt aangeboden.

Toen het park onder curatele kwam werd de werknemers nog beloofd dat er geen job verliezen zouden volgen, hoe dit nu verder moet is afwachten. De curatoren konden nog geen tijdspanne op de verkoop zetten, maar wachten op een goed bod.

Fantasy Island trekt in het zomerseizoen tot 40.000 bezoekers per dag en heeft behalve het pretpark ook een zeven dagen markt. Dit jaar investeerde het park nog in een schilderbeurt voor de achtbanen.

 

Bron: grimsbytelegraph

Foto: Fantasy Island