De Kampioenen werden gehuldigd in Plopsaland De Panne

Ter gelegenheid van FC De Kampioenen ‘Jubilee General’ werden enkele van De Kampioenen in de bloemetjes gezet in het Kampioenen Café te Plopsaland De Panne. De cd ging al meer dan 10.000 maal over de toonbank, wat goed is voor een gouden plaat.

 

Ook al is de reeks al enkele jaren afgelopen, De Kampioenen blijven immens populair. De eerste film trok ongeveer 700.000 bezoekers en de tweede film al 630.000 bezoekers. De CD werd ook al meer dan 10.000 maal verkocht. Ter gelegenheid hiervan mochten Marijn De Valck oftwel Boma, Herman Verbruggen oftwel Markske en de regisseur Jan Verheyen een gouden plaat in ontvangst nemen.

Na het plechtige gedeelte volgde een signeersessie in het Kampioenen café, waar al de fans ook op de foto konden gaan met Markske en Boma. Later trok Marijn De Valck naar de Kiosk op het Dorpsplein om er zijn hit Santé Santé te brengen en samen met Ketnet wrapster Sara ook het Stamboslied.

Fandagen.

Parkmanager Wim Wauters kondigde tijdens de overhandiging ook aan dat er Kampioenen Fandagen zullen plaatsvinden in 2016. Dit evenement zal plaatsvinden in het eerste weekend van juli 2016. Tijdens dit evenement komen de acteurs van de reeks en films langs in het park.

 

Foto’s: Bob Van Dyck