Ammolite –The Lighthouse restaurant krijgt terug 2 sterren

Een toppark, zoals Europa-Park heeft alles. Topaankleding, topentertainment, topattracties, tophotels en ook toprestaurants. Het restaurant Ammolite –The Lighthouse restaurant in het Bell Rock Hotel doet daar zelfs een schepje boven op. Want het is het enige sterrenrestaurant dat zich in een pretpark bevindt.

Amper 1 jaar na opening haalde het restaurant al een ster en het jaar nadien in 2014 haalde het zelfs een extra ster. Voor 2015 behoudt het restaurant zijn 2 sterren. Chef Peter Hagen en zijn team zijn zeer tevreden met hun sterren. De chef houdt van eerlijke keuken, met goede basisproducten, een geweldige smaak en met aandacht voor details. Een ook het dessert is hier fantastisch. David Mahn staat hiervoor in, hij werd 2e in ‘Beste dessertchef van het jaar’.

Het restaurant is een perfecte plaats voor speciale gelegenheden en voor gasten die graag genieten van een maaltijd in een speciale omgeving. Ook kinderen zijn er welkom. Breng ze zeker mee want ze zullen er extra verwend worden.

Bron: Parkerlebnis.de

Foto: Europa-Park